A Magyar Hanghoz érkezett be az információ, amit több, független forrásuk is megerősített, hogy a hatóság kiterjedt nyomozást folytat, mivel felmerült, hogy H. kereskedett is a droggal.

A történteket még pikánsabbá teszi, hogy az üggyel kapcsolatba hozhatóak ismert közéleti nevek, ellenzéki politikusok és újságírók is.  

A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ahonnan csak ennyi választ kaptak: 

 „Megkeresésére az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján nem áll módunkban válaszolni”.

Természetesen frissítjük a hírt, ha újabb híreket kapunk.

A divattervező október 21-én reggel posztolt utoljára közösségi oldalára. Próbáltuk elérni, telefonja nem volt kapcsolható.

Herczeg Zoltán az RTL reggeli műsorában még a múlt héten arról beszélt, hogy 20 éve még számos környezetszennyező tevékenységről nem hallottunk még, senki nem beszélt azokról a káros tevékenységekről, melyek a klímakatasztrófa felé sodorják a Földet.


„26 év alatt 40 000 ruhát terveztem, és így vagy úgy, de eljutottam Hollywoodig a divatommal. és én 26 évig, az elmúlt időszakban is úgy éreztem, hogy a divat az nagyon fontos, nagyon fontos, hogy hogyan nézünk ki, ahogy az első benyomás is. Most 50 évesen azonban már kevésbé érzem fontosnak, sokkal fontosabb, hogy mi van belül, mint hogy mi van kívül"

- indokolta ezt Herczeg Zoltán a saját folyamatos változásával, ami úgy tűnik számára, hogy szimbiózisban van a természet változásával.