A Roma drámai győzelmet aratott az Udinese felett

Az AS Roma csapata az utolsó pillanatokban szerzett góllal győzött az Udinese elleni, korábban félbeszakadt mérkőzés csütörtöki befejezésén.

Az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában az AS Roma a mérkőzés utolsó pillanataiban szerzett góllal 2-1-re legyőzte az Udinese csapatát. A találkozó korábban 1-1-es állásnál szakadt félbe, miután a Roma védője, Evan Ndicka rosszul lett a pályán, és kórházba szállították.

A rosszullétet nem szívroham, hanem légzési problémák okozták, amelyek a mellkasára kapott ütések miatt alakultak ki. Az Udinese csapata az eset óta edzőváltáson esett át, és most Fabio Cannavaro vezeti az olasz együttest.

A csütörtöki mérkőzésen Daniele De Rossi tanítványai, a Bryan Cristante által a 95. percben szerzett góllal szerezték meg a győzelmet. Ez a siker különösen fontos volt a Roma számára, hiszen ezzel megerősítették ötödik helyüket, amely a Bajnokok Ligája-indulást jelentheti számukra. Az Udinese helyzete viszont továbbra is veszélyes, mivel csak jobb gólkülönbségükkel előzik meg a kieső helyen álló Frosinonét.

Serie A, 32. forduló eredménye:

  • Udinese–AS Roma 1–2 (1–0)