Autóbalesetben elhunyt Stétz Dániel, a korábbi MMA-bronzérmes

Szombat délután tragikus autóbaleset áldozata lett Stétz Dániel, a korábbi MMA-harcos és Eb-bronzérmes, valamint párja. A baleset során egy idős nő is életét vesztette, unokája pedig súlyos sérülésekkel küzd a kórházban.

Szalánta közelében, az 58-as főúton történt a baleset, amikor Stétz Dániel és egy Audi S5 egyidejűleg kezdett előzésbe. Az előzés során egy Suzuki Ignis balra kanyarodott, az indexét kijelző idős női sofőr azonban nem vette észre a nagy sebességgel érkező autókat. Az Audi sofőrje még időben reagált, de Stétz Dániel már nem tudta elkerülni az ütközést, és a Mercedes AMG GT-jével egy fának csapódott.

A baleset következtében Stétz Dániel és barátnője a helyszínen életüket vesztették. A Suzuki Ignisben utazó nagymama a kórházban halt meg, míg az unokája életveszélyes állapotban van.

A baleset-info.hu információi szerint a két luxusautó sofőrje versenyzett, vagy legalábbis nagyon gyorsan haladtak a baleset előtt.

Stétz Dániel egy ismerőse a Sportalnak nyilatkozva elmondta, hogy bár a sportoló gyorsan vezetett, sosem veszélyeztette mások életét, és nem lépte túl a saját határait. Az ismerős szerint Stétz nagyszívű és jólelkű ember volt.