„Túlélted Ádám, veled vagyunk!” – Ádám és Zsolt története

Paczuk Ádám és Szervánszky Zsolt heroikus küzdelmükkel mások számára is inspirációt nyújthatnak, hogy soha ne adják fel.

Paczuk Ádám junior erőemelő egy súlyos autóbaleset következtében 31 napig volt kómában, számos csonttöréssel és súlyos belső sérülésekkel. Felébredése után amnéziája lett, és a rehabilitáció során agyvérzést kapott, ami miatt a fél oldalára lebénult. Az írás, a beszéd és a járás újra tanulására kényszerült.

Szervánszky Zsolt esetében egy autoimmun betegség okozta mindkét veséjének leállását, ami miatt átültetésre szorult. A hasi dialízis mindennapos tisztogatása után végül édesapja veséjét kapta meg.

A Scitec Nutrition, a BioTechUSA-cégcsoport tagja, a súlyzós edzés támogatásával és a társadalmi párbeszéd kezdeményezésével kívánja inspirálni az embereket. A cég aktuális kampányának főszereplői olyan emberek, akiknek a fizikai felépülésében meghatározó szerepet játszott az edzőtermi edzés. A márka "Make A Difference" szlogenje azt üzeni, hogy a sportban tanult elhivatottság és céltudatosság az élet minden területén hasznosítható, és ezáltal a változás nemcsak a sportban, hanem az egész életünkben és mások életében is érezhetővé válik.

A sorozat első részében Ádám és Zsolt történetét ismerhetjük meg, akik küzdelmükkel és győzelmükkel mások számára is példát mutatnak. A videó a Scitec Nutrition támogatásával készült.