Danny Trejo kiakadása egy felvonuláson

Danny Trejo, a világsztár, komoly indulatokat mutatott egy július 4-i felvonuláson, ahol összetűzésbe keveredett, miután autóját vízzel töltött lufival dobálták meg. A Sunland-Tujunga-i, kaliforniai ünnepségen történt incidens során a színész és társai kiszálltak a veterán autóból és szembeszálltak a dobálókkal.

A helyzet hamar dulakodássá fajult, de a helyszínen lévők, figyelembe véve a parádén jelen lévő gyerekeket, közbeléptek. Egy férfi visszafogta Trejot, megakadályozva további konfrontációt.

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint bár értesültek a történtekről, a helyszínre érkezésükre már feloszlott a tömeg, így senkit sem állítottak elő az esettel kapcsolatban.

Danny Trejo később nyilatkozott az esetről, elmondva, hogy indokolatlanul támadták meg vízibombákkal, és bár fizikailag sértetlen maradt, csalódott, hogy ilyen esemény zavarta meg a felvonuláson való részvételét. A dobálókat gyerekesnek és gyávának nevezte.

A színész számára a hét további szomorúságot is hozott, ugyanis 16 éves csivavája, Dixie elpusztult, ami mélyen érintette a Machete filmek sztárját.

Míg Danny Trejo a felvonuláson kellemetlen helyzetbe került, más amerikai celebek, mint például Katy Perry, békésebben ünnepelték az amerikai függetlenség napját. Perry egy amerikai zászlós bikinfelsőben pózolt, és a képét közel 600 ezer ember kedvelte Instagramon. Az énekesnő posztja egy ötvenes-hatvanas évekbeli amerikai plakát hangulatát idézte meg, és a "Bébi, te magad vagy a tűzijáték!" felirattal utalt saját, Magyarországon forgatott Firework című dalára.