Horváth Tamás drámai fogyása a Sztárboxra készülve

Horváth Tamás énekes megdöbbentő átalakulását dokumentálta közösségi médián keresztül, amely során jelentős súlycsökkenést ért el a Sztárbox tévéműsorra való felkészülés alatt.

A Sztárbox következő évadában Horváth Tamás a férfi könnyűsúly kategóriában fog bokszolni. Az énekes a közösségi médiában osztotta meg, hogy élete során folyamatosan küzdött a testével, és hogy a Sztárbox műsorának köszönhetően döntött az életmódváltás mellett. Horváth elmondása szerint korábban nem volt hajlandó egészségesebb életmódot folytatni, és a súlya egy ponton 94 kiló fölé emelkedett.

A változásra a Sztárbox adta meg a lökést, amikor a műsor készítői felhívták, hogy részt venne-e a versenyben. Horváth ezt a jelet a változásra és a komfortzónán túli élet kezdetére értelmezte, és elhatározta, hogy rendbe teszi a testét. Egy másik közösségi média bejegyzésében Horváth bemutatta az elmúlt hónapok kemény munkájának eredményét, amely során a boksznak, a diétának és a kitartásnak köszönhetően 94 kilóról 79 kiló alá fogyott.

Az énekes büszkén hirdette, hogy a fogyás már önmagában győzelem számára, de továbbra is szívvel-lélekkel fog küzdeni a céljaiért. Horváth Tamás Instagram-bejegyzésében hangsúlyozta, hogy erős lélekkel, mint az acél, fogja folytatni a harcot a további súlycsökkenésért és a Sztárboxban való sikeres szereplésért.