Sofía Vergara új szerelme egy jóképű orvos

Sofía Vergara, a gyönyörű színésznő, újra szerelmes. Egy jóképű orvos, Justin Saliman oldalán látták őt, ami arra utal, hogy a válása után ismét rátalált a boldogság.

Sofía Vergara és volt férje, Joe Manganiello, akiket egykoron álompárnak tartottak, tavaly nyáron jelentették be, hogy hét év házasság után elválnak. Akkor közleményükben azt írták, ugyan szeretettel gondolnak egymásra, mégis nagyon eltávolodtak a másiktól különböző életstílusuk miatt. Azóta úgy tűnik, mindketten továbbléptek, és újra megtalálták a boldogságot. A hamarosan 52. életévét betöltő színésznő nem sokkal a válása után már nyitott volt az új kapcsolatokra, és tavaly októberben kezdtek el terjengeni a pletykák egy lehetséges új kapcsolatról, amikor Vergarát Justin Saliman társaságában látták Beverly Hillsben.

A kapcsolatuk állítólag egyre komolyabbá válik. A pár legutóbbi nyilvános megjelenése során egy gyógyszertárban vásároltak, majd egy étteremben vacsoráztak Beverly Hillsben. A Just Jared szerint a közös programok és a nyilvános helyeken való együttlét arra utalhat, hogy a kapcsolatuk már meglehetősen komoly szintre lépett. A Modern család sztárjának szívét egy sebész, Justin Saliman rabolta el, aki mellett a latin díva ha akarná sem tudná letagadni boldogságát. Hatalmas mosollyal az arcán kapták lencsevégre őket a minap Beverly Hills utcáin. Bár Vergara hivatalosan még nem vállalta fel új kapcsolatát, elég komolynak tűnik a dolog.