Pedro Pascal a Gladiátor 2.-ről: „Inkább dobjanak ki egy épületből, mint hogy újra meg kelljen harcolnom Paul Mescallal”

A Gladiátor folytatásában Pedro Pascal nem rejti véka alá, mennyire megterhelő volt számára Paul Mescal ellen harcolni. A színész szerint Mescal fizikai felkészültsége és tehetsége miatt vállalta el a szerepet.

A Gladiátor második része, amelyben Paul Mescal a főszereplő, 2023 november 22-én kerül a mozikba. A produkcióban olyan neves színészek is feltűnnek, mint Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn, Fred Hechinger és Pedro Pascal. Pascal a Vanity Fairnek adott interjúban elmondta, hogy mennyire lenyűgözte őt Mescal fizikai felkészültsége a forgatás során.

„Elképesztően erős lett. Inkább dobjanak ki egy épületből, mint hogy újra meg kelljen harcolnom vele. Egy ilyen fitt fickóval megküzdeni, aki ráadásul elképesztően tehetséges, mellé pedig ennyivel fiatalabb is nálad... Brutális, ember! Téglafal Paulnak hívom" – nyilatkozta Pascal, aki Marcus Acaius tábornok karakterét formálja meg a filmben.

Pedro Pascal hozzátette, hogy a rendező, Ridley Scott mellett Mescal személye is döntő szerepet játszott abban, hogy elvállalta a szerepet. „Paul is elég jelentős szerepet játszott abban, hogy úgy döntsek, alá akarom vetni szegény testemet ennek az élménynek" – idézte az IGN a színészt.

A Rotten Tomatoes Twitter-oldalán megjelent egy kép is Mescalról és Pascalról a Gladiátor 2. kapcsán, amelyet a Vanity Fair tett közzé, jelezve, hogy a Ridley Scott által rendezett film novemberben érkezik a mozikba.