Ashley Tisdale: A tinisztárból lett büszke édesanya

Ashley Tisdale, a High School Musical sorozatból ismert Sharpay Evans karakterét megformáló színésznő, mára már 39 éves és büszke édesanya. Születésnapja alkalmából megvizsgáltuk, hogy alakult az élete a 2000-es évek sikeres filmjei óta, és mennyit változott az elmúlt évek során.

Ashley Tisdale karrierje a Disney-csatornának köszönhetően indult be, ahol először a Zack és Cody című sorozatban kapott szerepet, majd a High School Musical filmekkel érte el a csúcsot. A sorozat első része Amerikában 2006-ban, Magyarországon pedig 2007 januárjában jelent meg, és olyan sikert aratott, hogy több folytatást és egy külön Sharpay-filmet is megérdemelt. Érdekesség, hogy Tisdale eredetileg nem Sharpay, hanem a főszereplő Gabriella Montez karakterére auditionált, de végül a gonoszkodó Sharpay szerepét kapta meg, míg a főszerepet Vanessa Hudgens játszotta el.

A High School Musical bemutatója óta eltelt több mint 15 év, és Tisdale élete új irányt vett. A filmek után több más produkcióban is feltűnt, énekesnőként és szinkronszínészként is tevékenykedett, többek között olyan filmekben, mint A szerelem markában, a Séróból, a Csajos Buli, és a 2019-es Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket! című vígjátékban.

A színészet után Tisdale a wellness ipar felé fordult, és saját vállalatot alapított Frenshe néven, amely különféle kikapcsolódást szolgáló termékeket kínál, mint például fürdőbombákat és gyertyákat. A magánéletében is történtek változások: 2020-ban jelentette be, hogy férjével, Christopher French-el első gyermeküket várják, és idén márciusban derült ki, hogy ismét gyermekáldás elé néznek.

Tisdale megjelenése az évek során alig változott, a közösségi médián keresztül aktívan osztja meg életét, beleértve a családi pillanatokat is. Májusban például egy családi fotót tett közzé férjével és kislányával.

Az édesanya büszkén mutatja meg gömbölyödő pocakját, gyakran vagány szettekben látható az Instagram-oldalán. Születésnapját is megörökítette, ahol látható volt, hogy 4 éves kislánya születésnapi lufikkal lepte meg reggel, majd a napot egy tengerparti grillezéssel zárta.