Margot Robbie és férje, Tom Ackerley ritkán látható közös pillanataikról meséltek

Margot Robbie és Tom Ackerley 2016 decemberében kötött házasságot, de kapcsolatukat igyekeznek a nyilvánosság elől elzárni, és csak ritkán osztanak meg részleteket közös életükről. A színésznő és a filmproducer arról beszéltek, hogy munkájuk és magánéletük teljesen összefonódott, és csak egy apróságon szoktak vitatkozni.

Margot Robbie, a 33 éves színésznő, és férje, a 34 éves filmproducer, Tom Ackerley, 2016-ban házasodtak össze, de kapcsolatukat nagyon magán jellegűnek tartják, és ritkán mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt. A pár arról számolt be, hogy a nap 24 óráját gyakran együtt töltik, de ennek ellenére nem mennek egymás idegeire. Ackerley egy interjúban elmondta, hogy munkájuk és magánéletük között nem váltogatnak, hanem ez a kettő teljesen összeolvadt számukra.

A házaspár szerint csak egy dolog van, amin gyakran összevesznek: hogy melyik márkájú csokis keksz a jobb. Ackerley hozzátette, hogy szerinte érdemes a párunkkal közös munkába fogni, mivel házasnak lenni az egyik legjobb dolog a világon, és az élete azóta sokkal szórakoztatóbb lett. Robbie is áradozott a házasságról, mondván, hogy nagy felelősség hárult rá, amikor valakinek a felesége lett, és ezáltal sokkal jobb ember szeretne lenni.

Robbie és Ackerley 2013-ban ismerték meg egymást, de barátságuk csak egy évvel később alakult át szerelemmé.