Az Infinix okostelefonok megérkeztek Magyarországra

Az Infinix, a kínai Transsion Group márkája, pénztárcabarát androidos telefonokkal lépett be a magyar piacra, és a csomagban töltőt, tokot, valamint képernyővédő fóliát is kínál.

Az Infinix, amely a világ egyik legdinamikusabban fejlődő okostelefonmárka-családjának tagja, most debütált a magyar piacon. A márka mögött álló Transsion Group nem csupán az Infinixet, hanem a Tecno készülékeket is gyártja, és globális mércével mérve a legnagyobb okostelefon-gyártók között a negyedik helyet foglalja el, megelőzve többek között a Honort, a Huaweit és a Motorolát.

Az Infinix célja, hogy a legmodernebb technológiát és kiváló ár-érték arányú termékeket nyújtson a fiatal, trendkövető fogyasztóknak. Magyarországon három modellt vezettek be: az Infinix Note 40 Pro-t, a Hot 40 Pro-t és a Smart 8-at.

A legmagasabb specifikációkkal rendelkező Note 40 Pro 115 ezer forintos listaáron kapható, és olyan jellemzőkkel büszkélkedhet, mint a 6,78 hüvelykes AMOLED képernyő, a Mediatek Dimensity 7020 processzor, 12 GB RAM, 256 GB tárhely, valamint egy 108+2+2 megapixeles kamerarendszer. Az Android 14 operációs rendszerrel ellátott készülék 5000 mAh kapacitású akkumulátorát vezetékkel 45 Wattal, vezeték nélkül pedig 20 Wattal lehet tölteni.

A Hot 40 Pro, amely 70 ezer forintba kerül, szintén 6,78 hüvelykes képernyővel rendelkezik, de már csak IPS LCD panellel. A készülék Android 13 operációs rendszert futtat, és egy 108+2 megapixeles kamerával van felszerelve. A Mediatek Helio G99-es processzor 8 GB RAM-mal párosul, a tárhely mérete 256 GB, az 5000 mAh-s akkumulátor pedig 33 wattos töltést támogat.

Az Infinix Smart 8 a belépőszintű kategóriát képviseli, 35 ezer forintos listaáron. A készülék 6,6 hüvelykes IPS LCD képernyővel, HD felbontással, Android 13 operációs rendszerrel, Unisoc T606 processzorral, 3 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és egy 13 megapixeles kamerával érkezik. Az 5000 mAh-s akkumulátort 10 Wattal lehet tölteni.

Az Infinix készülékek mellé a gyártó tokot, fóliát és töltőfejet is ad, ami manapság már az extrák közé tartozik, hiszen az ismertebb gyártók többsége már nem csomagolja ezeket a kiegészítőket a készülékek mellé.