Egy kanadai férfi álma: egyedülálló apukaként három gyermeket nevel

Tíz év kitartó munkája és több mint 285 000 font kiadás után Nathan Chan egyedülálló apukaként három gyermek büszke édesapja lett.

Egy kanadai férfi, Nathan Chan, aki saját elhatározásból döntött úgy, hogy családot alapít, több mint 285 000 fontot (körülbelül 131,3 millió forintot) költött arra, hogy egyedülálló apává váljon. A 39 éves férfi közel egy évtizeden át küzdött azért, hogy gyermeket nevelhessen, és mára két lánya és egy fia van.

Chan elmondása szerint a gyermekvállalás volt élete legjobb döntése. A kanadai Albertából származó férfi éveken át utazgatott és a munkájára koncentrált, miközben várta a "megfelelő embert", akivel szülők lehetnének, de végül nem találta meg a társát.

2010-ben döntött úgy, hogy egyedül kezd bele a családalapításba. Nem volt egyszerű út, de három petesejt donor és tíz embrióátültetés után megszületett első lánya, Nanette, aki jelenleg hat éves. Fia, Newton májusban töltötte be a harmadik életévét, míg legfiatalabb lánya, Neptune Nina augusztusban lesz hároméves. A három gyermek mind különböző béranyáktól született, akiknek Chan minden apák napján köszönetet mond.

Chan szerint több mint egy évtizedbe telt, míg családja teljessé vált, de amikor a gyerekeire néz, tudja, hogy megérte a küzdelmet. Jelenleg a gyerekeivel utazza be a világot, és bár még mindig szingli, nyitott arra, hogy találjon valakit, aki beleillik az életükbe. Azonban hangsúlyozza, hogy jelenleg gyermekei a legfontosabbak számára.