"Én most visszavonulok..." - Járai Máté kisminkelve, nőnek öltözve köszönt el a színháztól és a nézőktől

Járai Máté egy szokatlan Instagram-videóban, női öltözékben és sminkben búcsúzott a színházi évadtól és köszönte meg a támogatást, miközben bejelentette, hogy ő lett a város kedvence Kecskeméten.

A közösségi médiában közzétett videójában Járai Máté egy nem mindennapi módon zárta le a színházi évadot. A színész, aki ismert humoros és szókimondó stílusáról, ezúttal is meglepetést okozott a rajongóinak: nőnek öltözve, kisminkelve, eltorzított hangon üzent a követőinek. A felvételen elmondta, hogy a 2023/24-es évadban őt választották meg a város kedvence díj tulajdonosának Kecskeméten, amiért hálás és boldog. Ezt követően viccesen arról beszélt, hogy az utcán leszólítja az embereket, hogy tudassák vele, ő a kedvencük, és néhányan örömmel is fogadják ezt a hírt.

A videóban Járai Máté arról is beszélt, hogy éppen a színpadról érkezett és hamarosan vissza is kell mennie, mert szükség van rá. A színész a felvétel végén nyári szünetet javasolt a nézőknek, és bejelentette, hogy a következő évadot már be is zárta, de ősszel újra várja őket a színházban. A vicces és szürreális videóban a színész "csimpánzmellű" néven köszönt el a nézőktől.