Gulácsi és Kerkez különleges sajtótájékoztatója

A magyar válogatott játékosai, Gulácsi Péter és Kerkez Milos, egy sajátos sajtótájékoztató keretében válaszoltak a helyi gyerekek kérdéseire, akik a focisták fizetésétől kezdve a németek elleni taktikáig sok mindenre kíváncsiak voltak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett eseményen a Weiler közelében élő 6-14 éves gyerekek kérdezhették a labdarúgókat. A húszperces sajtótájékoztatón a gyerekek nem riadtak vissza a belemenős kérdésektől sem; érdeklődtek a játékosok fizetése és a német válogatott elleni felkészülés részletei iránt.

A beszélgetés során szóba került a kedvenc ételek, zenék és fiatalkori élmények témája is, valamint a gyerekek arra is kíváncsiak voltak, hogyan válhatnak ők maguk is profi futballistává.

Gulácsi Péter elmondta, hogy nagyon élvezte a sajtóeseményt, és hogy a gyerekek őszinte érdeklődéssel kérdezték őket a pályafutásukról és a profi futball kulisszáiról. Hozzátette, bár nehéz kérdések is érkeztek, igyekeztek mindenre válaszolni, és reméli, hogy a gyerekek is jól érezték magukat.