Tóth Dávid és új párja, Timi összeköltöztek

Az egykori Nagy Ő szereplője, Tóth Dávid, három évvel a műsor után találta meg a szerelmet, és már négy hónapja együtt élnek új párjával, Timivel.

Tóth Dávid, aki 2021-ben tűnt fel a Nagy Ő című műsorban, akkor még magabiztosan választott magának társat, de a kapcsolat nem tartott sokáig. Az olimpikon kajakozó hosszú időn keresztül nem is kereste aktívan a szerelmet, de fél évvel ezelőtt megismerkedett Timivel, akivel mára komoly kapcsolatot alakítottak ki.

A sportoló elmondása szerint nem titkolták kapcsolatukat, de csak akkor szerettek volna nyilvánosságra lépni, amikor már biztosak voltak benne, hogy kapcsolatuk stabil alapokon áll. Tóth Dávid és Timi egy edzőteremben ismerkedtek meg, ahol a csoportos órák során gyakran találkoztak, és a közös beszélgetések során alakult ki köztük a szorosabb kapcsolat.

Decemberben került sor az első randira, ami után gyorsan közeledtek egymáshoz, és döntöttek az összeköltözés mellett. Tóth Dávid szerint mivel szinte mindig együtt voltak, logikus lépésnek tűnt a közös életkezdés. Négy hónap együttélés után úgy érzik, jól működik a kapcsolatuk, még vitáik sem voltak. A rend és a házimunka terén is összhangban vannak, mindketten rendszerető emberek, így ez sem okoz közöttük feszültséget.