Sydney van den Bosch újra műtét előtt

Sydney van den Bosch, a TV2 Szerencsekerék háziasszonya hamarosan újabb műtéten esik át, de a korábbiakhoz képest pozitív változás, hogy ezúttal a családja is mellette lehet a kórházban.

Sydney van den Bosch, aki korábban méhnyakrák-megelőző állapot miatt már átesett egy műtéten, és 2021-ben kétoldali masztektómiát is elvégeztek rajta, most újabb beavatkozás előtt áll. A közösségi médián keresztül osztotta meg követőivel, hogy a korábbiakhoz képest most nem kell egyedül lennie a kórházban, mivel a járványhelyzet enyhülésével hozzátartozói is mellette lehetnek.

A műsorvezető és egykori szépségkirálynő elmondta, hogy bár ismert személyiség, ő sem kerülheti el az egészségügyi rendszer nehézségeit. "Sajnos én magam is rengeteg falba ütközöm a vizsgálataim miatt, de az egészségünk az első" – fogalmazott Sydney, jelezve, hogy a kihívások ellenére is kiemelt fontosságú számára az egészségmegőrzés.

A közelgő műtét kapcsán Sydney megosztotta, hogy testében valamiféle elváltozást találtak, de hogy ez jó vagy rosszindulatú-e, csak a beavatkozás után fog kiderülni. Az influenszer és televíziós személyiség a követői támogatását és pozitív gondolatait kéri ebben a nehéz időszakban.