Istenes Bence már alig várja, hogy nagypapa legyen

Istenes Bence, a Fort Boyard – Az erőd című kalandjáték és a The Voice műsorvezetője, a Story magazinnak adott interjúban beszélt jövőbeli terveiről és jelenlegi életéről.

Istenes Bence a közelmúltban költözött családjával egy felújított Balaton-felvidéki családi házba, ahol megvalósította régi álmát, és immár a vidéki életet élvezi. Elmondása szerint a városi pezsgés hiánya egyáltalán nem zavarja, hiszen a vidéki stílus közel áll hozzá, és szeret a szabadban lenni, kertészkedni, friss levegőt szívni és kutyát sétáltatni. A tévés úgy érzi, az elmúlt évek alatt sokat változott, és mára más ember lett, mint öt évvel ezelőtt. Jelenleg a gyerekei jelentik számára a legfontosabbat, és igyekszik életét köréjük építeni.

Istenes Bence elárulta, hogy a saját idejét a legdrágább kincsnek tartja, ezért óvatosan bánik vele, és fontos számára, hogy mire fordítja azt. A műsorvezető szerint az idő múlásával a prioritások is változnak, és ő maga is alig várja, hogy egyszer karosszékben ülő nagypapaként tölthesse napjait. Addig is azonban igyekszik minden életszakaszból a lehető legtöbbet kihozni.