Elton John és Bernie Taupin nem állnak le: új album a láthatáron

A legendás Elton John és Bernie Taupin párosa nem hagyja abba a zenélést; egy új, karácsony előtt megjelenő albummal jelentkeznek, amelyről Taupin elmondta, hogy rendkívül személyes lesz, de nem az utolsó zenei alkotásuk.

Elton John, a 77 éves világsztár, aki nemrég bejelentette, hogy búcsút int a turnézásnak, továbbra is aktívan részt vesz a dalszerzésben. Bernie Taupin, aki több mint öt évtizede dolgozik együtt Elton Johnnal, és akivel közösen mintegy 300 millió lemezt adtak el világszerte, megerősítette, hogy az új album nem jelenti a páros zenei pályafutásának a végét.

A SkyNews által közölt információk szerint Taupin izgatottan beszélt az új projektről, amelyet "egészen elképesztőnek" és "nagyon királynak" nevezett, hozzátéve, hogy az album sok történetet mesél el, és hihetetlenül személyes lesz.

Bernie Taupin, aki a világ egyik legsikeresebb szövegírójaként ismert, nemcsak az új albumról, hanem a zeneipar és a mesterséges intelligencia kapcsolatáról is megosztotta gondolatait. Kritikusan nyilatkozott az MI által írt zenéről, kijelentve, hogy az emberi szív nélkülözhetetlen a dalok írásához, és hogy az MI által készített dalok szerinte "teljesen sz*r" minőségűek.