A TISZA és Azahriah közös cipőkollekciójának bemutatása

Nagy várakozás előzi meg a TISZA Cipő és Azahriah közös kollekciójának boltokba érkezését, amely egy exkluzív, limitált darabszámban kapható lesz.

A TISZA Cipő hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan piacra kerül a TISZA X AZAHRIAH kollekció, amelyet a népszerű fiatal énekes, Azahriah inspirációival hoztak létre. A kollekció több hónapos szervezés és számtalan munkaóra eredményeként jött létre, és különféle termékeket kínál a rajongóknak. A kínálatban helyet kapott 2 x 300 pár egyedi cipő, 500 darab hosszú ujjú tréning felső, 800 darab rövid ujjú mez és 1000 pár zokni, mindegyik különleges, csak erre az alkalomra tervezett darab.

A kollekció darabjait a TISZA Cipő budapesti, Astorián található üzletében (1075 Budapest, Károly körút 1.) lehet majd megvásárolni, de csupán két napig, május 17-18. között lesznek elérhetőek. A vásárlás során a cég számos szabályt állított fel a zökkenőmentes élmény érdekében. Egy vásárló legfeljebb két darabot vásárolhat mindegyik termékből, így összesen maximum 10 termékkel távozhat. A felosztás nem változtatható meg, és a vásárlókat arra kérik, hogy ne zavarják a járókelőket és a környező üzletek vendégeit.

A TISZA és Azahriah együttműködése nemcsak a divat, hanem a zene és a kultúra rajongói számára is izgalmas eseménynek ígérkezik, hiszen a kollekció darabjai nemcsak stílusosak, hanem rendkívül ritkák is lesznek. Az együttműködésről több napon keresztül töltöttek fel képeket, de nem lehetett tudni, ki is a fehér kezeslábasba bújt illető, hogy felcsigázzák az emberek érdeklődését. Pénteken azonban mindenre fény derült.