Pásztor Erzsi: Az alkohol tette tönkre a második házasságomat

Pásztor Erzsi a Meglepetés magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy az alkohol miatt ért véget a második házassága, és arról is, hogy milyen nehézségekkel küzd a mindennapokban.

A 88 éves korához közeledő színésznő elmondta, hogy a színpad nélkül nem tudja elképzelni az életét, annak ellenére, hogy ízületi gyulladással küzd, és csak injekciók segítségével képes fellépni. Pásztor Erzsi lánya Olaszországból költözött haza, de a színésznő nem tervezi, hogy elhagyja Budapestet és Szigetvárra költözzön.

Pásztor Erzsi beszámolt arról is, hogy a férjétől, Heni apjától, 21 év házasság után vált el az alkoholproblémák miatt. Hozzátette, hogy bár évtizedek óta egyedül él, nem érzi magányosnak magát, mivel rendszeresen tartja a kapcsolatot a lányával. A családi kapcsolatok erősek, hiszen ünnepekkor Pásztor Erzsi látogat le vonattal, máskor pedig a lánya jön fel hozzá, és különféle házi készítésű élelmiszereket hoz neki.

A színésznő kifejtette, hogy nem szeretne lánya terhére lenni, és úgy érzi, egy kis faluban gyorsan leépülne, mivel nem tornáztatná az agyát és a memóriáját. Pásztor Erzsi számára a színpad és a munka adja az élet értelmét, ezért döntött úgy, hogy a saját lakásában marad, és amíg lehet, folytatja a közönség szórakoztatását.