Justin Bieber és Hailey Bieber babavárása, valamint Selena Gomez reakciója

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber bejelentették, hogy hamarosan szülők lesznek, amire Selena Gomez egy beszédes poszttal reagált.

Justin Bieber és Hailey Bieber a közelmúltban osztottak meg egy sor fotót az Instagramon, amelyekkel bejelentették, hogy babát várnak. A képekkel együtt véget értek azok a találgatások, amelyek szerint a házasságuk válságban lenne. A pár nem részletezte a babavárás körülményeit, de a rajongók szerint a gyermek a nyár végén fog megszületni. Egyes források szerint a sztárpár már kiválasztotta a baba nevét és a babaszoba berendezésén is dolgoznak.

Az Instagramon közzétett képek boldogságot sugároznak, és a rajongók izgatottan várták, hogy az énekes korábbi barátnője, Selena Gomez hogyan reagál a hírre. Gomez, aki korábban azt nyilatkozta, hogy egy ideig távol akar maradni a közösségi médiától, egy új bejegyzéssel jelentkezett, amelyben a jelenlegi párjával, Benny Blanco zenei producerrel látható. A képen Gomez a párja kezét fogja, ami arra utalhat, hogy kapcsolatuk egyre komolyabbá válik.

Selena Gomez és Justin Bieber 2010 és 2018 között hullámzó kapcsolatban voltak, de jelenleg Gomez Blanco mellett érzi magát boldognak. Bár az énekesnő nem közvetlenül a Bieber-baba hírére reagált, a rajongók úgy vélik, hogy a poszt mégis a házaspárnak szólt.

A bejelentést követően Gomez egy képet is megosztott Instagram-történetében, ahol ő és Blanco kézen fogva láthatók, valamint egy másikat, ahol egy művészeti múzeumban vannak.