Harry herceget Diana testvérei támogatták londoni programján

Harry herceg kedden érkezett meg Londonba, hogy részt vegyen az Invictus Games tizedik évfordulójának ünnepségén, de a királyi család többi tagja nem vett részt az eseményen.

Harry herceg látogatása alatt nem találkozott apjával, III. Károly királlyal, sem testvérével, Vilmos herceggel. Az uralkodó aznap tartotta az év első kerti partiját a Buckingham-palotában, ahol Kamilla királyné, Anna hercegnő és Eduárd herceg a feleségével, Zsófia hercegnével is megjelentek, míg Vilmos hercegnek a windsori kastélyban volt programja.

A család többi tagja ellenére Harry herceget mégis támogatta néhány rokona: Diana hercegné két testvére, Charles Spencer és Jane Fellowes részt vettek az alapítvány tízéves fennállását ünneplő eseményen a Szent Pál-székesegyházban. A herceg melegen üdvözölte nagynénjét, nagybátyját és az unokatestvéreit.

Harry herceg rövid londoni tartózkodása után, péntek hajnalban továbbutazott feleségével, Meghan Markle-lel Nigériába, hogy népszerűsítsék az Invictus Games-t. A tervek szerint három napot töltenek az afrikai országban.