„Nyerő csapaton miért változtatsz?” – A Bon-Bon sztárjai a Valami Amerika 2 kapcsán

A Bon-Bon együttes tagjai, Szolnoki Péter és Török Tamás, a '90-es évek végére váltak igazán ismertté, és számos slágert köszönhet a magyar közönség nekik. A Valami Amerika című film főcímdalának sikerét követően meglepetten értesültek arról, hogy a második részben már nem ők, hanem Tóth Gabi és Csipa lesznek a főcímdal előadói.

Szolnoki Péter és Török Tamás 1995-ben alapították meg a Bon-Bon együttest, és bár kezdetben küzdelmekkel teli volt az útjuk, a '90-es évek végére már széles körben ismertté váltak. A bulik és a közönség körében egyaránt népszerű dalok mellett Szolnoki Péter számos mesefilmhez is kölcsönözte a hangját, többek között a Toy Story-hoz, a Szilajhoz és a Mackó testvérhez. Emellett az Auth Csillával közös Féltelek című duettjük is legendás darabnak számít.

A Bon-Bon sztárjai az Ilyenek voltunk műsorban beszéltek arról, hogy milyen élményeket éltek át a Valami Amerika című sláger sikerével és a filmforgatással kapcsolatban. Megosztották azt is, milyen érzésekkel töltötte el őket, amikor megtudták, hogy a Valami Amerika 2 főcímdalát már nem ők, hanem Tóth Gabi és Csipa adják elő. Az interjúban Garai Petra és Lakatos Bence voltak a műsorvezetők.