Herceg Csabi Ferrari balesete

Herceg Csabi, a "Kőgazdag fiatalok" sztárja balesetet szenvedett a közel 100 millió forint értékű Ferrarijával, de már rendelte is a következő járgányát.

Herceg Csabi, aki már gyermekkora óta azon töri a fejét, hogyan kereshetne több pénzt, mára jelentős vagyonra tett szert. A Blikk információi szerint a gyáli álomotthona előtt több luxusautó is parkol, köztük a nemrég arany fóliával bevont, több mint 600 lóerős Ferrarija is megtalálható.

A fiatal milliárdos gyakran büszkélkedett közösségi oldalán a luxusjárgánnyal, amelynek értéke közel 100 millió forint. A TV2 másik sztárjával, Bárány Auréllal is volt némi nézeteltérése a fólia miatt, mivel ő is szeretett volna egy hasonlóan dizájnolt sportkocsit.

A Blikk értesülései szerint Csabi ma balesetet szenvedett Gyálon, a Szent István utcában, ahol a Ferrari hátsó része teljesen leszakadt. Csabi telefonon mesélte el, hogy a szerelőjével utazva egy kátyúba akadtak, és emiatt esett le az autó hátsó eleme. Úgy véli, a probléma az arany fóliázás során történhetett, amikor valószínűleg nem helyezték vissza rendesen az elemet.

A baleset során szerencsére az autó nem sérült meg, és Csabi már tervezi a következő lépéseket. Instagram sztorijában megosztott egy felvételt a megrongálódott autóról, és kijelentette, hogy a magyar utak nem megfelelőek egy ilyen luxusautó számára.

Csabi már várja a Lamborghini terepjáróját, amely magasabb lesz, így nem fog leérni az alja. A Ferrari is megmarad, a szerelő ma elviszi, és holnapra már újra a régi lesz. A kár 8-10 millió forint körül van, de Csabi szerint ez belefér.