Nemzetközi projektkoordinátori állás a 444-nél és a Lakmusznál

A 444 és a Lakmusz csapatába keresünk két új munkatársat, akik nemzetközi projektjeink, pályázataink és külsős együttműködéseink gondozásáért és fejlesztéséért lesznek felelősek.

A leendő munkatársak főbb feladatai közé tartozik a nemzetközi, gyakran pályázati finanszírozású projektjeink ügyintézése és adminisztrációja, az időközi és záró jelentések, statisztikák és elszámolások előkészítése, valamint a belső és külső partnerekkel való kapcsolattartás és koordináció.

Az ideális jelölt precíz, határidőket betartó munkavégzésre képes, jó szervezőkészséggel rendelkezik, magyarul és angolul egyaránt kiválóan kommunikál, és több komplex ügyre is képes párhuzamosan figyelni.

A pozíció betöltéséhez elvárás, hogy a jelentkező beszéljen és írjon felsőfokon angolul, legyen tapasztalata magyar és/vagy nemzetközi pályázati projektek koordinációjában és elszámolásában, valamint képes legyen önállóan szövegeket írni és magabiztosan kezelni a számokat.

Előnyt jelent a magyar médiatér ismerete, a kiadói-szerkesztőségi munkatapasztalat, a külföldi munka vagy tanulmányi tapasztalat, valamint a fundraising területén szerzett tapasztalat.

A kiválasztás során előnyös lehet a nemzetközi és/vagy média fókuszú pályázati projektekben szerzett tapasztalat, az európai médiatér ismerete, a fundraising tapasztalatok, az angol nyelven végzett felsőfokú tanulmányok, valamint a magyar és az európai médiafinanszírozási modellek ismerete.

Amit kínálunk: versenyképes fizetést, mobiltelefon-használatot, laptopot, az ország és Közép-Európa egyik legizgalmasabb médiavállalkozásának megismerését és közös építését, folyamatos fejlődési és továbblépési lehetőséget a cégen belül, pezsgő és kreatív munkalégkört, izgalmas és változatos feladatokat, valamint központi irodát az Oktogonnál.

Jelentkezni magyar ÉS angol nyelvű önéletrajzzal és 450 szónál nem hosszabb magyar ÉS angol nyelvű motivációs levéllel lehet a hr@magyarjeti.hu email címen.