Tom Selleck komoly bajban: a munkájától függ fényűző birtokának megtartása

Tom Selleck, a hajdanán Magnumként világhírűvé vált színész, súlyos helyzetbe került, mivel elveszítheti a Blue Blood című sorozatból származó bevételét, ami nélkül nem tudja fenntartani hatalmas birtokát.

A CBS televíziós csatorna bejelentette, hogy az idén ősszel befejeződik a 14 éve futó Blue Blood című tévésorozat, amelynek Selleck a főszereplője. Ez a döntés komoly aggodalmakat keltett a színészben, hiszen a sorozat jelenti számára a legbiztosabb bevételi forrást. Selleck egy interjúban elárulta, hogy ha nem kap elegendő munkát, akkor képtelen lesz megtartani 25,5 hektáros, paradicsomi farmját. "Remélhetőleg lesz elég munkám ahhoz, hogy ezt megtartsam," – sóhajtott a riporternő kérdésére válaszolva. A színész hozzátette, hogy a létfenntartás nem okozna problémát, de nem a jelenlegi birtokán.

Selleck szerint a Blue Blood még mindig sikeres, a CBS összes adását tekintve a harmadik legnézettebb műsor, és az összes szereplő folytatni szeretné a munkát. "Jó műsort csinálunk, szóval nem értem a csatorna döntését," – mondta a 79 éves színész. Aggodalmát fejezte ki a jövőjével kapcsolatban is, hiszen hat évtizedes pályafutása ellenére minden munka befejezésekor úgy érzi, hogy talán ez volt az utolsó.

A Blue Blood sorozatot eredetileg már idén januárban be akarta fejezni a CBS, de Selleck sikeresen érvelt amellett, hogy a műsor népszerűsége tovább nő, így a csatorna még egy őszi évadot engedélyezett. A színész 1988-ban vásárolta meg az avokádófarmot, amelyet otthonnak tekint, és ahol feleségével, Jill-lel, valamint gyermekeikkel, Jacqueline Ray-jel és Kevin-nel élnek. Selleck elszántan küzd a sorozat folytatásáért, még ha ez azt is jelenti, hogy sokan úgy értelmezik, mintha a szerepért könyörögne a CBS-nél.