Hollywoodi sztárokkal találkozhatunk a budapesti Comic Con-on

Idén májusban ismét megrendezésre kerül Magyarországon a popkultúra egyik legnagyobb eseménye, a Comic-Con, ahol a látogatók személyesen találkozhatnak többek között Afshan Azad, Clive Standen, Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts és Jerome Flynn hollywoodi sztárokkal.

A Comic-Con nemzetközi hírnevét az 1970-es években Amerikában szerezte, ahol Comic-Con International néven vált ismertté. A rendezvényen minden évben megjelennek a legnagyobb filmstúdiók és televíziós társaságok, hogy bemutassák aktuális filmjeiket, sorozataikat és képregényeiket.

A Budapest Comic Con először 2022-ben került megrendezésre, és azóta egyre több látogatót vonz. A szervezők folyamatosan bővítik a programkínálatot, hogy minél színesebb élményt nyújtsanak a résztvevőknek.

A képregény- és filmrajongók nemcsak a világsztárokkal találkozhatnak, hanem hazai és nemzetközi képregényrajzolókkal, színészekkel, művészekkel is. A színpadon zajló interjúk, panelbeszélgetések és előadások mellett cosplay versenyek és bemutatók is színesítik a programot, ahol a résztvevők jelmezeikkel tisztelegnek kedvenc karaktereik előtt.

A hollywoodi sztárok között olyan nevek találhatók, mint Afshan Azad, Clive Standen, Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts és Jerome Flynn, akikkel a látogatók közös képet készíthetnek és autogramot kérhetnek.

A rendezvényen különféle képregények, limitált kiadású merchandise termékek és egyedi művészeti alkotások is kaphatók lesznek. Emellett számos workshop és játék is várja az érdeklődőket, így a Budapest Comic Con igazi kulturális élményt ígér minden résztvevő számára.