Horváth Tamásék balesetet szenvedtek Zanzibáron

Horváth Tamás és családja egy emlékezetes nyaralásról tértek haza Zanzibárról, ahol nem várt baleset is történt velük.

Az énekes, Horváth Tamás a párjával, Péterfi Andival, fiukkal, Dáviddal és annak barátnőjével töltötte a vakációt a gyönyörű szigeten. A család számos kalandos programban vett részt, többek között szafariztak, delfinekkel úsztak és teknősöket figyeltek meg. A szafaritúra során azonban váratlanul baleset érte őket.

Az énekes a story.hu-nak mesélt az izgalmas, de veszélyes pillanatokról. Elmondása szerint az oroszlánok mindössze másfél méterre heverésztek tőlük, miközben ők egy nyitott terepjáróban utaztak. Az állatok közelsége és a természet közelsége lenyűgöző volt számukra.

A baleset egy váratlan fordulat következtében történt. A sofőr hirtelen tolatni kezdett, elvesztette az uralmát a jármű felett, és az árokba hajtott. A terepjáró egy fában "akadt fenn", és füstölni kezdett, nem tudtak továbbhaladni.

Horváth Tamás szerint a gyerekek élvezték a helyzetet, mert látták a szüleiken, hogy ők is könnyedén veszik a balesetet, és inkább nevettek az egészen. Az énekes úgy véli, az ilyen eseményekből születnek a legjobb történetek.