Hilary Duff negyedik gyereke megszületett

Hilary Duff május 3-án adott életet negyedik gyermekének, egy kislánynak, otthonában vízben szülés útján. Az örömhírt a színésznő Instagramon osztotta meg, intim fekete-fehér fotók kíséretében.

A bejelentés szerint a kislány a Townes Meadow Bair nevet kapta. Duff megosztotta érzéseit és gondolatait a követőivel: "Townes Meadow Bair, most már tudjuk, miért váratott minket olyan sokáig… Tökéletesítette azokat a pofikat! Hónapok óta arról álmodtam, hogy a karjaimban tarthatlak, és az elmúlt öt nap minden egyes pillanata, amikor megismerhettelek, bámulhattalak és megszagolhattalak, egyszerűen varázslatos volt. Mindannyian úgy szeretünk téged, mintha a kezdetek óta velünk lennél, szépségem" – írta a büszke anya.

Hilary Duff és férje, Matthew Koma már két lány büszke szülei, akik jelenleg öt- és háromévesek. A család legújabb tagja, Townes Meadow Bair mellett van egy 12 éves fia is Duffnak egy korábbi házasságából. Az első fia, Luca, valamint a két közös lányuk, Violet Banks és Mae James, most egy újabb kistestvérrel bővült a család.