Herceg Csabi és az érettségi: "Fontos, csak nem nekem"

Az ismert influenszer, Herceg Csabi, aki a Kőgazdag fiatalok realityből vált ismertté, megosztotta gondolatait az érettségivel kapcsolatban, kijelentve, hogy számára nem volt szükséges a végzettség.

Az érettségi időszakban Herceg Csabi, a tehetős fiatal, nem hagyta ki a lehetőséget, hogy kifejtse véleményét az iskolai végzettség fontosságáról. A Ripostnak adott interjúban elmondta, hogy bár az érettségi a mai világban alapvető jelentőséggel bír, személy szerint ő nem tartja szükségesnek.

Herceg szerint az érettségi nélkül is meg lehet állni a lábán, és úgy véli, hogy ha ő rendelkezne ezzel a végzettséggel, az még menőbbé tenné azt. Az influenszer úgy érzi, hogy az iskolai tanulmányok nem hoztak neki plusz értéket, mivel ő maga is tanított, nem csak tanult.

A tanulás helyett inkább a szüneteket élvezte, de elismeri, hogy a matematika hasznos tudás az életben. Kőgazdag Csabi azt állítja, hogy a matematikában mindig is jó volt, és különösen akkor lelkesedik érte, ha pénzszámolásról van szó.

Végül hozzátette, hogy már fiatal korától fogva azon töprengett, hogyan kereshetne pénzt, és ezt tartotta fontosabbnak, mint a tanulást. Úgy véli, ritka az, hogy valaki jó oktatás nélkül tudjon sok pénzt keresni, és büszke arra, hogy ő ezt meg tudta valósítani.