Soma Mamagésa üzenete anyák napján

Május első vasárnapján Soma Mamagésa, azaz Spitzer Gyöngyi is köszöntötte az anyákat, hangsúlyozva az anyaság fontosságát és az anyaistenség tiszteletét.

A médiaszemélyiség, Soma Mamagésa nem feledkezett meg az anyák napjáról, és ebből az alkalomból kiemelte az anyák társadalmi és világméretű jelentőségét. Posztjában így fogalmazott: "A világon a legfontosabbak az anyák. Mi határozzuk meg leginkább egy ember, ezáltal a társadalom, a Föld sorsát."

Soma Mamagésa azt is kifejezte, hogy szeretné, ha a nők méltó módon tudnának anyaistenségükhöz szülni, és "elég jó" anyákká válnának. Ezenkívül azt kívánta, hogy a nők tudatos anyák legyenek, mert ezáltal teremthető meg egy jobb világ. Hangsúlyozta az anyák bocsánatkérésének és a negatív tapasztalatok pozitívvá alakításának fontosságát is, valamint azt, hogy a megszületésünk és az azt követő 7 év határozza meg leginkább életutunkat. "Minden ember egy nő méhéből származik. Éljen minden anyaistennő! Boldog anyák napját" – zárta üzenetét, hozzátéve, hogy hálás az anyukájának mindazért, amit kaptak tőle, és a gyerekeinek is, hogy az anyjuk lehet.

Az Instagramon közzétett bejegyzésében Soma Mamagésa a nőiesség és az anyaság ünneplésére hívta fel a figyelmet, és ezzel a közösségi médián keresztül is támogatást fejezett ki a nők és anyák iránt, valamint arra ösztönözte őket, hogy felébresszék magukban az ősanyát, ami nőiségük egyik alapja.