A humoristának befellegzett, ha minden mondatán nevetnek

Az After hetente jelentkező streamingajánlójában a legfrissebben felkerült, vagy hamarosan felkerülő filmekről és sorozatokról írunk, amelyek Magyarországról is elérhetőek.

A Hacks című Max Original sorozat harmadik évada olyan minőséget képvisel, amely akár az HBO címkét is megkaphatta volna. A sorozat két különböző hátterű és világnézetű nő, Deborah Vance komikuslegenda és Ava író barátságának, illetve intenzív munkakapcsolatának történetét meséli el, akik nehéz kezdetek után fontos társra találnak egymásban. Az új évadban a két főszereplőnek egy régóta húzódó konfliktust kell megoldaniuk, miközben Deborah olyan népszerűségre tesz szert, hogy minden mondatán nevetnek az emberek, még akkor is, ha nem viccet mond. Az új részek a sorozat szarkasztikus humorát továbbra is megőrzik.

David E. Kelley, a Hatalmas kis hazugságok óta nem látott nagy sikerű forgatókönyvíró, a Man In Full című sorozatával tér vissza, amely Tom Wolfe regényének adaptációja. A hatrészes minisorozat egy atlantai ingatlancézár, Jeff Daniels életét követi nyomon, aki minden erőforrását latba vetve sem tudja a világot saját akarata szerint formálni, és a csőd szélén áll. A sorozatot, amelyet a Succession-pótlékként is emlegetnek, Regina King rendezte.

Az Abbott Általános Iskola című szitkom harmadik évada a tanárok és az oktatás helyzetével foglalkozik, valamint a hátrányos helyzetű gyerekek esélyeivel. A sorozatban Janine, a főszereplő és egyben a sorozat fő kreátora, az iskolából egy olyan pozícióba kerül, ahol befolyásolhatja az intézmény jövőjét, de a megoldások gyakran kerülőutakat igényelnek.

A Netflixen május 2-án debütált a Time Patrol Bon című anime, amely egy ikonikus manga adaptációja. A sorozatban Bon Namihira időjárőr kalandjait követhetjük nyomon a történelem során, a boszorkányüldözésektől az ókori Egyiptomon át a dinoszauruszokig és az okinavai csatáig. A sorozat második évada július 17-én fog debütálni.

Jordan Peele 2022-es ufós-lovas sci-fi horrorfilmje, a Nem, április vége óta elérhető a Netflixen. A film, amelyet a Telex is méltatott, egy furcsa és izgalmas ufós történet, amely arról szól, hogyan fogyasztjuk a látványt a mozikban, és hogyan zabál fel mindenkit a látvány, aki nem hódol be neki.