Schobert Lara szépészeti beavatkozáson esett át

Schobert Lara közösségi oldalán megosztott fotója alaposan megosztotta az internetezőket, miután a képen szinte felismerhetetlenül új külsővel tűnt fel.

A 20 éves influenszer néhány napja tett közzé egy képet, amelyen láthatóan feltöltötte a száját egy szépészeti klinikán, és elégedetten jelölte meg az orvosát is, aki a beavatkozást végezte. Az internet népe azonban nem fogadta kitörő örömmel a változást, és a Reddit felületén számos hozzászólásban fejezték ki nemtetszésüket, sokan pedig kritizálták, hogy ilyen fiatalon döntött a műtét mellett .

Az egyik felhasználó azt kérdezte: "Ezek a lányok miért akarnak 20 évesen 40 évesnek kinézni?", míg egy másik így fogalmazott: "Torz egy világot élünk. Ezt másképp nem tudnám jellemezni." Egy további kommentelő pedig aggodalmát fejezte ki a fiatalok korai öregedése és a műnőség iránti tendencia miatt .

Ennek ellenére akadtak, akik Lara döntését védték, hangsúlyozva, hogy ő már jogilag felnőtt, és saját döntéseit hozhatja meg anélkül, hogy szülei beleegyezését kérné. Egy hozzászóló szerint a fiatalok gyakran hiszik el, hogy már felnőttek, és nem engedik, hogy szüleik beleszóljanak az ilyen típusú döntéseikbe .