Csinibaba Táncdalfesztivál a Budapest Parkban

A Katona József Színház művészei ismét felejthetetlen időutazásra invitálják a közönséget a Budapest Parkban, ahol a hatvanas évek slágerei csendülnek fel. A Csinibaba Táncdalfesztivál keretében Szacsvay László és társai a múlt évi siker után újra színpadra lépnek.

A Budapest Parkban megrendezésre kerülő Csinibaba Táncdalfesztivál a hatvanas évek hangulatát idézi meg, ahol a Katona József Színház művészei a múlt évi siker után ismét közönség elé lépnek. A fesztivál a színházi társulat és a nézők számára egyaránt felejthetetlen élményt ígér, hiszen a tavalyi előadás is maradandó benyomást hagyott a jelenlévő tízezer emberben.

A színészek, akik a színpadon nem klasszikus drámai szerepeket, hanem táncdalénekeseket alakítanak, a modern látványvilág mellett a huszadik századi romantikát is felidézik. Az előadásban olyan neves művészek vesznek részt, mint Szacsvay László, Jordán Adél, Tasnádi Bence és Nagy Ervin, akiknek előadásaikat a közönség Oscar-díjas színvonalúnak érezte.

Szacsvay László, a Nemzet Színésze, aki a tavalyi előadásban is részt vett, idén is színpadra lép, és a súlyos betegségen, valamint a felesége elvesztésén túllépve, 76 évesen ismét énekelni fog. Ónodi Eszter szintén izgatottan várja a folytatást, és a tavalyi előadás emlékét idézve mesél a közönség lelkes fogadtatásáról.

Máté Gábor, a Katona ügyvezető igazgatója az előadás elsöprő sikerét emelte ki, és örömét fejezte ki, hogy lehetőségük van a ráadásra. A Budapest Park igazgatója, Pálffy András is megjegyezte, hogy a produkció visszhangja fenomenális volt, ezért döntöttek úgy, hogy újra színpadra állítják a műsort.

A színházi előadás mellett a közönség olyan zenészekkel is találkozhat, mint Bagossy Norbert, Lábas Viki, Péterfy Bori, valamint új fellépőként Sisi és Beton.Hofi. A tavalyi estéhez hasonlóan idén is egy nagy házibulival zárul a fesztivál, ahol a Csinibaba mindenkit vár.