Enikő és Peti kapcsolata a Házasság első látásra műsor után

A Házasság első látásra műsor befejezése után Enikő és Peti kapcsolata nem alakult ki úgy, ahogy azt sokan várták. A Tények Plusz riportjában derült fény arra, hogy a két fél eltávolodott egymástól, és az ismerkedést is felfüggesztették.

A műsor utolsó epizódjában Enikő készen állt arra, hogy Peti felesége maradjon, azonban Peti nem kívánta folytatni a házasságot, de az ismerkedés lehetőségét nem zárta ki. A Tények Plusz stábjának adott interjúban Peti elmondta, hogy két lépést tettek hátra Enikővel, és nem tartják a kapcsolatot. Enikő is megerősítette ezt a tényt, hozzátéve, hogy egy hónappal a műsor után elkezdett dolgozni egy folyami hajón felszolgálóként, és ritkán beszélnek Petivel.

Enikő a TV2 stábjának adott videóinterjúban kifejtette, hogy bár esélyt adott a kapcsolatnak, nem érezte a változást, és úgy látta, hogy Peti sem szeretné ezt a civil életben folytatni. Az elmúlt év során Peti teljesen elzárkózott az ismerkedéstől, és a social médiától is távol tartotta magát, de úgy érzi, talán mostanra készen áll arra, hogy újra nyitottabb legyen.