Bálint Antónia őszintén beszélt eljegyzésének felbontásáról

Bálint Antónia, a TV2 Tények Plusz műsorának riportjában mesélt arról, hogy bár még soha nem állt oltár elé, mégis hisz a házasság intézményében és abban, hogy egyszer megtalálja az igazit.

Tíz év szünet után tér vissza a képernyőre Bálint Antónia, aki korábban modellként és pénzügyi tanácsadóként tevékenykedett. A TV2 Tények Plusz műsorában beszélt arról, hogy bár még nem volt házasságban, továbbra is hisz a házasság intézményében és reménykedik, hogy rátalál élete szerelmére.

Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy egyetlen eljegyzését egy nyári napon bontotta fel, amikor is letette a jegygyűrűt az asztalra, egy rajzolt arccal együtt, és elhagyta a helyszínt. Bálint Antónia hangsúlyozta, hogy a legboldogabb lenne, ha találna valakit, akiről elmondhatná: "Itt van, ő az!".

Bálint Antónia számára fontos a tiszteletteljes kommunikáció, és elmondása szerint, ha valaki nem szól hozzá szépen, vagy megpróbálkozik a durva beszéddel, azonnal kiábrándul. A szépségkirálynő kijelentette: "Velem ne beszéljen senki csúnyán!".

: via Bors