10 dolog, amit biztosan nem tudott Dwayne Johnsonról

A pankrátorból lett színész, Dwayne "A szikla" Johnson életéről sokan csak a felszínt ismerik. A 51 éves szupersztár élete során számos meglepő és kevésbé ismert momentumot élt meg, melyek közül most tízet válogattunk össze.

Dwayne Johnson neve ma már világszerte ismert, de kevesen tudják, hogy a színész egyszer bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, amikor a San Andreas című filmjének londoni premierjén három perc alatt 105 rajongójával készített szelfit. Johnson kriminológiából szerzett diplomát a Miami Egyetemen, és eredetileg a CIA-nál képzelte el a jövőjét, de a rossz jegyei miatt ez nem valósult meg.

A színész rendszeres késéseiről is ismert, ami a Különösen veszélyes bűnözők forgatásán több mint öt órás késésekhez vezetett, ami állítólag összetűzéshez vezetett Ryan Reynolds-szal és a film költségeinek növekedéséhez. Egy kevésbé ismert tény, hogy Johnson majdnem eljátszotta Willy Wonkát a Charlie és a csokigyár 2005-ös remake-jében, de végül Johnny Depp kapta meg a szerepet.

Johnson forgatások közben nem szeret a mosdóba járni, helyette vizes üvegbe ürít, amit aztán a csapatának kell eltüntetnie. A színész fiatalkorában kilencszer került letartóztatásra, de a testépítés segített neki kikerülni a bűnözés világából. Az első X-Box konzol bejelentésénél is részt vett, ahol Bill Gates mellett állt.

Johnson napi hétszer étkezik, hogy fenntartsa fizikumát, és évente körülbelül 821 kilót fogyaszt el tőkehalból. Huszonéves korában depresszióval küzdött, amikor kirúgták a Kanadai Futball Ligás csapatából, de később visszautasította a csapat felkérését, mert érezte, hogy más vár rá: a szupersztárság.