Az álommeló: Balogh Levente újraformálta a döntősök sorát

Az álommeló második évadának finisében Balogh Levente egy jelöltet elbocsátott, és egy korábban kiesett versenyzőt hívott vissza a top hármasba.

Az üzletember, Balogh Levente az utolsó hetekben döntött arról, hogy ki lesz az elnöki asszisztense. A versenyben már csak három jelölt maradt. A keddi adásban Balogh Levente egy személyes beszélgetés során elmondta Máriónak, hogy hiányzik belőle a tisztelet, miután egy podcast adásban hallotta a jelölt megjegyzéseit. "Maga azt hiszi, hogy én vakon vagyok? A podcaston ott voltam, és hallottam minden szavát. Volt egy tükör, ott ültem mögötte. Azt feltételezi ön, hogy nekem a segítőm, az ügyvéd úr mond valamit, és akkor nem én döntöm el, hogy maga van az első háromban, hanem ő? Egy báb vagyok, akit beültetnek az ember ölébe, és akkor a segítők meg rángatják a számat meg a kezemet… Így gondolja? Engem nem lehet meggyőzni, nekem javasolni lehet. Az, hogy maga bármeddig eljut, az azért van így, mert én így döntök" – fejtette ki Balogh, majd következett az elbocsátás.

Márió helyére a korábban kiesett Péter került, aki így újra bekerült a versenybe. Márió a távozását követően így nyilatkozott: "Az van most bennem, hogy bárcsak korábban estem volna ki. Ez így a legrosszabb lezárása ennek a sztorinak. Nem az viselt meg, hogy kiestem, hanem az, hogy sok emberrel volt konfliktusom. Azt hittem, hogy ez normális ebben a játékban, de ezek szerint nem" – mondta csalódottan.

A váratlan fordulatot az hozta, hogy Pálfi Márió és Steiner Rachel közötti konfliktus annyira elmérgesedett, hogy a nap végén Balogh Levente előtt is összeszólalkoztak. Az elnök úr elárulta, hogy nem tetszett neki Márió hozzáállása, aki szerint egyedül azért maradt versenyben, mert a segítők meggyőzték Baloghot. Márió nemcsak az elnökkel, hanem a környezetével is tiszteletlennek tűnt, ezért távoznia kellett.

Kialakult tehát a top hármas mezőny, amelyben Polgár Péter is helyet kapott, visszatérve a versenybe.