A ValóVilág 12 villájának bemutatása VV Merci által

Az RTL Fókusz riportjában VV Merci, a ValóVilág 10. évadának harmadik helyezettje vezette körbe a nézőket a ValóVilág 12. évadának villájában, és most a TikTok-oldalán is megosztotta a belső terek képeit.

Az RTL Fókusz riportjában a ValóVilág 12. évadának udvarát és egyes belső tereit mutatták be. VV Merci, aki a reality 10. évadában a harmadik helyen végzett, az adásban kalauzolta körbe a nézőket a villa egy részében. Nemrégiben pedig a TikTok-oldalán osztotta meg követőivel, hogyan néz ki a villa belseje, beleértve a rózsaszín-kék színekben pompázó nappalit, konyhát, háló- és fürdőszobát, valamint a mosókonyhát.

A villa medencéje mellett az étkező falán található életnagyságú festmények is újdonságnak számítanak, amelyek a műsorvezetőket és néhány korábbi évad győztes játékosait ábrázolják. A TikTokon közzétett videóban VV Merci a "Itt a lét a tét!" szöveggel és a "Pörög az élet (Való Világ powered by Big Brother)" című dallal hívta fel a figyelmet a közelgő évadra. A luxusvilla designjának egyik legkülönlegesebb része idén a folyosó lesz, ahol a műsorvezetők és az elmúlt évadok győztesei életnagyságban köszönnek vissza a falról.

VV Merci a TikTok-oldalán megosztott videójában azt is kijelentette, ha valamihez hasonlítania kéne az idei évad helyszínét, akkor azt a fedőnevet adná neki, hogy "az igazi Miami életérzés". A szőkeség teljesen ledöbbent azon, milyen körülmények várnak majd a versenyzőkre, és őszintén szólva, szerintem ez lett az eddigi legszebb villa – fogalmazott Merci.