Kozso delfines bulija Floridában

Az amerikai turnén lévő Kozso nemrég Floridában is fellépett, ahol a közösségi oldalán megosztott videó szerint óriási hangulatot teremtett a közönség körében. Az énekes és kedvese, Ágica is a delfin-motívum jegyében jelent meg a koncerten.

Kozso jelenleg Amerikában turnézik, ahol a "Szomorú szamuráj" című dalával már New Yorkban is nagy sikert aratott, és most Floridában is hatalmas bulit csinált. Az énekes közösségi oldalán osztotta meg a turné állomásait, és a bejegyzések alapján a tengerentúli közönség is lelkesen fogadta. Kozso kedvese, Ágica is vele tartott, aki egy delfines haslánccal jelent meg a koncerten, és a közönség soraiból is többen viselték a Kozso-féle delfin-motívumot.

A delfin-motívum nem véletlenül vált az énekes védjegyévé, hiszen korábban egy reggeli műsorban tett kijelentése, miszerint "Itt vannak delfinek. Természetes a Balatonban a delfin", rengeteg mém születését inspirálta. Bár később Kozso tisztázta, hogy csak viccelt, az eset óta a delfinek szorosan kötődnek a nevéhez.

Az énekes a floridai koncerten humorosan rájátszott erre a jelenségre, és egy felfújható delfint is a tengerbe engedett. Videójában Kozso elmondta, hogy csodálatos hölgyekkel és igazán jó delfin-szamurájokkal találkozott, akik közül néhányan tetoválással, delfinlánccal, vagy akár delfin-törülközővel érkeztek a koncerthez. Az énekes viccesen megjegyezte, hogy a delfinek nagyon jó emberek, ezzel is utalva a korábbi, sokak által emlegetett balatoni delfines esetre.