GEN Z Fest: mentorok segítenek a fiatal vállalkozóknak

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a GEN Z Fest a Portfolio Csoport szervezésében, ahol a fiatal vállalkozók pitchelhetik ötleteiket Fränk Barbarának, Jendrolovics Máténak és Sárospataki Albertnek. A jelentkezési időszak hamarosan lezárul.

A Portfolio által szervezett eseményen a Z generáció tagjai pénzügyekről, mesterséges intelligenciáról, környezetvédelemről és a jövő kihívásairól tanulhatnak szakértőktől. Az Akváriumban május 9-én megrendezésre kerülő eseményen interaktív beszélgetésekkel és programokkal várják a fiatal felnőtteket.

A GEN Z Fest keretében egy startup- és ötletverseny is helyet kap, ahol a 18 és 28 év közötti résztvevők 15 percben prezentálhatják vállalkozási ötleteiket a mentoroknak. A "Delfinek között" című programban a mentorok segítséget nyújtanak a vállalkozás elindításában vagy fejlesztésében.

A mentorok a brandépítés, kommunikáció, marketingstratégia és folyamatmenedzsment területeken kínálnak tanácsokat a fiatal vállalkozóknak.

A "Delfinek között" mentorai:

  • Fränk Barbara, a Compact TV vezető producere, aki a kereskedelmi televíziók legnagyobb műsoraiban szerzett tapasztalatot, világsztárokkal beszélgetett, és a Dalfutár című műsorban is részt vett.
  • Jendrolovics Máté, az Intuitech vezérigazgatója, korábban a Boston Consulting Group budapesti és londoni irodájában dolgozott stratégiai tanácsadóként, és a Corvinus Egyetemen tanult.
  • Sárospataki Albert, a Billingo online számlázó alapítója és vezérigazgatója, aki 9 év alatt a magyar B2B szektor egyik meghatározó szolgáltatójává fejlesztette a vállalatot.

A pitchelésre május 3. éjfélig lehet jelentkezni, és a részletekért a jelentkezési oldalra kell látogatni.