Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba házasságáról vallottak

Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba, a TV2 "Házasság első látásra" műsorának résztvevői, elárulták, hogy a műsor után is együtt maradtak és továbbra is házasok szeretnének lenni.

A pár a TV2 műsorában találkozott először, és gyorsan egymásba szerettek. Mindketten úgy döntöttek, hogy folytatják a közös életüket házasként. Csaba a Hot! magazinnak mesélte, hogy a döntés meghozatala után egyfajta feszültség szűnt meg bennük, és felszabadultan nevettek a műsor forgatása után. Kiemelte, hogy fontos számukra a házasság kipróbálása kötelezettségek és elvárások nélkül.

Gyöngyi szerint a forgatás során eléggé megismerhették egymást, mivel a feszített tempó miatt érzékenyebbek voltak, és így hamarabb kerültek felszínre a problémák. A szakértők segítségével ezeket a helyzeteket gyorsan kezelni tudták. Csaba visszatekintve úgy érzi, hogy higgadtabban is viselkedhetett volna, és jobban odafigyelhetett volna Gyöngyi érzéseire. Elmesélte, hogy az előző kapcsolatából származó tapasztalatokat is felhasználta, bár néha Gyöngyi "nyomogatta a gombjait". A férj ígéretet tett arra, hogy tartanak egy nagy lagzit, de ez még várat magára, mivel jelenleg bonyolult a kapcsolatuk. Mindketten visszatértek a dolgos mindennapokhoz, Csaba külföldön dolgozik, Gyöngyi pedig Vácon.

Csaba hangsúlyozta, hogy a műsorban minden gyorsan történt, de most nem siettetik az eseményeket. Megjegyezte, hogy közöttük megvan az összhang, ami a legfontosabb.