A legmagasabb elvárásokat támasztó csillagjegyek

Ön mindig a tökéletesre törekszik, vagy inkább a kevésbé jóval is beéri? Az asztrológusok szerint a horoszkópunk sokat elárulhat arról, mennyire magasak az elvárásaink az életben. Különösen két csillagjegy híres arról, hogy szinte lehetetlen őket teljesen boldoggá tenni: az Oroszlánok és a Bakok.

Az Oroszlánok és a Bakok még a Szüzeket és a Skorpiókat is felülmúlják magas elvárásaikban. Az Oroszlánokat szinte lehetetlen teljesen boldoggá tenni, mert ők mindig tudják magasabbra tenni a lécet.

Az Oroszlánok, akik az öröm, a játék és az alkotás ötödik házát uralják, magas követelményeket támasztanak a művészettel és a kapcsolati dinamikával szemben. Nem félnek attól, hogy többet kérjenek, és náluk nincs túl nagyszabású gesztus vagy túl merész elképzelés. Az Oroszlánok magas mércéjükkel másokat is arra bátorítanak, hogy úgy bánjanak velük, mint az istenített arannyal.

A Bakok pedig arra születtek, hogy feljussanak a hegy tetejére, és úgy gondolják, hogy a csúcsra jutás egyetlen módja a szigorú munkamorál. A Bakoknak olyan társra van szükségük, aki motiválja és mozgásban tartja őket, miközben külön-külön is érnek el sikereket.

Végül, ha már szóba kerültek a legmagasabb elvárásokat támasztó csillagjegyek, érdemes megemlíteni a Halakat is, akiknél pontosan az ellenkezője figyelhető meg. A Halak jegy szülöttjei akkor is szeretik az embereket, ha azok csúnyán megbántották őket, és az apró gesztusok is nagynak számítanak számukra. Ez a mentalitás teszi őket szimpatikus hallgatókká és könnyű célpontokká az energiavámpírok és a toxikus emberek számára.