Betonfalba csapódott egy autós az M0-s autóúton

Félelmetes baleset történt az M0-s autóúton Dunaharasztinál, ahol egy kamionos szabálytalan sávváltása miatt egy autós a betonelemek közé csapódott.

Március végén a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette azt a balesetet, amely során egy kamionos szabálytalan sávváltása következtében egy autós a betonelemek közé csapódott az M0-s autóúton Dunaharasztinál.

A Magyar Közút Instagram-bejegyzésében közzétett információk szerint a kamionos március 29-én okozott balesetet, amikor is a belső sávba szorított egy autóst. A helyzetet súlyosbította, hogy a vétlen sofőrt egy másik jármű is érintette, ami végül a betonelemek közé való csapódásához vezetett.

A közösségi médiában megosztott videó tanúsága szerint az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy három betonelem is elmozdult a helyéről. A baleset következtében egy könnyebb sérülés is történt, de szerencsére nem esett nagyobb baj.

Az eset egy rendőrautó előtt zajlott le, így a helyszín gyorsan biztosításra került. A Magyar Közút hangsúlyozza, hogy a közlekedőknek mindig figyelmesen és óvatosan kell vezetniük, különös tekintettel a holttérre és a többi közlekedőre.