Simor Olivér: A változás útján

Simor Olivér, az egykori ValóVilág lakó, a Palikék Világa by Manna műsorban mesélt arról, hogy élete mennyit változott az elmúlt évek során. Az Amerikában töltött időszakról és a személyes fejlődéséről is beszélt.

Simor Olivér komolyan vette a feladatot, hogy eltávolítsa életéből a ValóVilág jelzőt. A Palikék Világa by Manna műsorban elmondta, hogy az Egyesült Államokban kergette az amerikai álmot, de végül Magyarországon találta meg a helyét. A közelmúltban került a mozikba a Bonus Trip című amerikai-magyar koprodukciós film, amelyben egy bérgyilkost formál meg.

Amerikában eltöltött ideje alatt egy húsüzemben dolgozott takarítóként, de a covid-járvány miatt az üzem bezárt. Ezt követően depresszióval küzdött, és végül hazatért Magyarországra.

„Meg kellett emésztenem, hogy véget ért az amerikai álmom, ott depressziós voltam 2-3 évig. Nem azért dolgoztunk évekig, mint az állat, hogy a nappaliban 'elpárizsiszsemlézzük'. Szép helyen laktunk, nem két forint volt a házbérlet, azért ott el tudnak menni milliók is egy hónapban, akkor is, ha az ember nem csinál semmit, pláne állatokkal. Négy cicánk volt” – idézte fel az egykori villalakó. Hozzátette, hogy a visszatérés után 3 hónappal már csak 200 dollárt kerestek, ezért döntöttek a hazatérés mellett.

Simor Olivér a ValóVilágban eltöltött időszakáról is beszélt: „Dolgoztam rajta, hogy eltűnjön a VV a nevem elől” – mondta. „Az akkori Simor Olivér köszönőviszonyban sincs a mostanival” – tette hozzá, és kifejtette, hogy azóta két jelentős változáson ment keresztül, amelyek során 93 országban, államban járt.

Jelenlegi foglalkozásáról is szót ejtett: „A színészmunkákkal lehet jól keresni, ha vannak. Ha nincsenek, akkor is kell enni, így hát nekem van a főfoglalkozásom: ablaktisztító vagyok. Van egy vállalkozásom, megvannak az állandó ügyfeleim, ahová járok ki ablakot húzni” – árulta el a műsorban.