Kelemen Anna: Az anyaságról és korhatáros munkájáról vallott

Kelemen Anna, a volt playmate, nyíltan beszélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy nem vállal gyermeket, és milyen hatással van rá a külvilág és a saját testképe.

Kelemen Anna nemrégiben arról számolt be, hogy nehezen talál társat a hírneve miatt, és sok férfit töketlennek tart ebben a helyzetben, mivel úgy érzi, magyarázkodniuk kellene miatta. A szépség azt is elmondta, hogy rendszeresen változtatja a külsejét, és különböző beavatkozásokat végeztet magán, mert a külvilág és az esztétikai ideáljai nagy hatással vannak rá. Öt évvel ezelőtt még a mellbimbója is máshogy nézett ki, és a változások miatt gyakran csak a hangjáról ismerik fel a rendezvényeken.

A modell komolyabb témára térve kifejtette, hogy örökre lemondott az anyaságról, mert nem képzeli el magát anyaként, babakocsit tolva. Korábban nem beszélt erről ilyen nyíltan, de most már őszintén kimondja, hogy nem látja magát ebben a szerepben. Úgy véli, egy gyermek pontosan érzi, ha nem várták őt igazán, és nem szeretne olyan környezetben gyermeket nevelni, ahol az anya áldozatként tekint magára.

Kelemen Anna az OnlyFans-oldalán folytatott tevékenységéről is beszélt, amit egy igazi felnőttfilmes ékszerdoboznak nevez. Elárulta, hogy az oldalán lévő tartalom korhatáros, és bár az előfizetői küldenek neki videókat, őt ez nagyon felizgatja, és szeretné megismerni őket. Hangsúlyozta, hogy oldala nem egy fapados szolgáltatás, hanem minőségi, és eddig minden kérést szívesen teljesített. A láberotika különösen népszerű a követői körében, de ő nem a pénzért csinálja.