Oroszlán Szonja őszinte vallomása: Szabó Győző miatt hagyták el

Oroszlán Szonja a hűségről és féltékenységről beszélt az ATV #Bochkor műsorában, ahol elárulta, hogy korábbi párkapcsolataiban többször is megjelent a féltékenység problémája Szabó Győzővel kapcsolatban.

Az ATV #Bochkor műsorának egyik epizódjában Oroszlán Szonja, Szandi, Sváby András és Kovács Kokó István voltak a vendégek, ahol a hűség és féltékenység témája került terítékre. Oroszlán Szonja megosztotta a közönséggel, hogy a féltékenység milyen hatással volt a személyes életére: „Rengeteg feszkó volt. Engem többen hagytak el a Szabó Győző miatt például” – mondta a színésznő. Oroszlán és Szabó Győző több produkcióban is együtt szerepeltek, mint például a Valami Amerika és a Brigi és Brúnó, ami félreértéseket okozott az emberek körében.

Oroszlán Szonja továbbá elmondta, hogy sokan még ma is úgy gondolják, Szabó Győző a férje, és gyakran kapcsolják össze őket. „A Győző a férjem, a Győző a mai napig a férjem. A taxisok mindig kérdezik, 'hogy van a férjem', meg mondják, hogy mit adjak át neki” – mesélte a színésznő a naphire.hu-nak adott interjúban. Hozzátette, hogy időbe telt, míg jelenlegi kedvese is hozzászokott ehhez a helyzethez.

Az évek során azonban változott a helyzet, és Oroszlán Szonja úgy érzi, hogy az emberek kezdenek hozzászokni a gondolathoz, hogy ő és Szabó Győző csak kollégák. „Most már az a jó, hogy eltelt X év. Az elején, amikor Győzővel elkezdtünk dolgozni, a Brigi és Brúnóban még 20 évvel ezelőtt, majd a Valami Amerikában, az akkori párjaim szépen egymás után ezt nem bírták feldolgozni. Most már más azért. Ennyi év távlatából ezt talán már kezdik elfogadni, de sokan tényleg azt hiszik, hogy Szabó Győző a férjem” – fejezte be gondolatait Oroszlán Szonja.