Petra, a Házasság első látásra sztárja kitálalt: Nehéz időszakon van túl

Petra, a Házasság első látásra műsor egyik legmegosztóbb szereplője, a Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy a forgatás és a műsor utáni időszak mennyire megviselte. A fitneszinfluenszer elárulta, hogy bár kezdetben lelkes volt és szerette volna, ha a házassága jól alakul, a műsor végeztével gyomorideggel ment a válásra.

Petra szerint eleinte nagyon lelkesen vágott bele a kalandba, és bízott benne, hogy sikeres lesz a házassága. A műsorban való részvételét önmagának adásaként éli meg, annak ellenére, hogy tudja, sokszor megosztó személyiség. Egyes jeleneteket, mint például a nyalókás epizódot, erősnek érez, de mára már képes ezen is nevetni.

A műsorral kapcsolatban Petra elárulta, hogy stresszesen élte meg a sorozat visszhangját, és bár ő lett a reality egyik legmegosztóbb karaktere, inkább az ikonikus szót érzi magáénak. A műsor után Petra egy barátnőjével Horvátországba utazott, hogy feldolgozza a történteket, ahol egy hétig folyamatosan bulizott. Elmondása szerint különösen nehéz volt számára, amikor Andris a társaságot őellene fordította. A nyaralás után érezte csak igazán, hogy nem találja a helyét, és ebben az időszakban örökbe fogadott egy kiskutyát is, aki azóta is vele van.

Petra azt is elárulta, hogy bár sok terve volt, amelyeket a műsor indulása előtt szeretett volna megvalósítani, ezekre nem volt ereje. Két könyvet is tervezett írni, de ezek a projektek sem valósultak meg. A válásnál találkozott először Andris-szal a műsor óta, és bár aggódott, hogy hogyan fog vele viselkedni, végül normális hangnemben tudtak beszélni. Petra hangsúlyozta, hogy nem érez dühöt Andris iránt, inkább csak elárulva érezte magát, de azóta a helyzet javult. Andris egyébként a múlt héten a TikTok-oldalán ismerte el, hogy megbánta, ahogy Petrával viselkedett „flörtölős sztori” miatt.