Molnár Gusztáv költöztetőként is dolgozik

Molnár Gusztáv színész, aki nemrégiben tért vissza a színpadra, most egy új területen próbál szerencsét: költöztetőként kezdett el dolgozni, és a kertészkedés iránt is érdeklődik.

Molnár Gusztáv, aki 37 éves korában már ismét a színpadon áll, a komlói rehabilitációs intézetből való távozása után döntött úgy, hogy fizikai munkát is vállal. A színész, aki jelenleg szabadúszóként tevékenykedik, szükségét érezte az életében valamilyen állandóságra, ezért kezdett el munkalehetőségek után nézelődni egy Facebook-csoportban.

Molnár elmondása szerint vágyott arra az érzésre, hogy este fáradtan, de elégedetten feküdjön le, tudva, hogy aznap hasznos munkát végzett. Ezért is jelentkezett egy költöztetői állásra, amit egyáltalán nem tart cikinek, és április utolsó hetében már munkát is vállalt egy budapesti költöztető cégnél.

A színész a tavasz beköszöntével a kertészkedés felé is nyitott. Komlón, az elvonó idején is foglalkozott kertgondozással, ami megnyugtató hatással volt rá. Molnár tervei szerint áprilistól kerti munkákat is vállalna, és ezzel kapcsolatban Facebook-csoportokban hirdetné szolgáltatásait. Bár a színház továbbra is élete része marad, úgy érzi, fontos több lábon állnia.

Az alkoholproblémáit leküzdve Molnár újfent visszatért a színház világába, szerepet kapott a kassai Thália Színházban, sőt, időközben a szerelem is rátalált. A színészkedés mellett vállalt fizikai munka nemcsak anyagi biztonságot jelent számára, hanem lehetőséget ad arra is, hogy esténként úgy érezze: valami hasznosat tett a nap folyamán.