Rosszullét miatt leállt a koncert a Budapest Parkban

A Budapest Parkban Dzsúdló koncertje során történelmi pillanatoknak lehettünk szemtanúi, amikor az énekes a közönség előtt több mint 11 ezer ember előtt lépett fel. Az est folyamán azonban egy rajongó rosszulléte miatt szüneteltetni kellett a műsort.

A koncertek idén is megkezdődtek a Budapest Parkban, ahol Dzsúdló egy rendkívüli előadással kápráztatta el a közönséget. Az Instagram-oldalán előre jelezte, hogy a koncertje korai kezdettel, hosszú és izgalmas lesz, és nem is csalatkozhattak a rajongók. A koncert minden a terv szerint haladt, energikus előadás és elégedett közönség jellemezte az estét.

Dzsúdló stílusa a szövegekben, az öltözködésben és a koncerthez való hozzáállásban is megmutatkozott. A promócióval sem tolta túl, mégis teltházas bulikat produkált, legutóbb a Budapest Arénában, most pedig a Budapest Parkban.

Ilyen még nem volt

Az estét Lil Frakk indította, aki felkészítette a közönséget a közel kétórás bulira. Dzsúdló a színpadon olyan természetességgel mozgott, mintha erre született volna, és a zenészekkel, valamint a közönséggel is könnyedén kommunikált. A fényshow az egész estét körülölelte, és a produkció nem esett túlzásokba, mégis lenyűgöző volt.

A koncert során Dzsúdló a Budapest Park közepén felhúzott kisszínpadon énekelt, amit korábban még senki sem tett meg. Az Ernő és a Semmi című dalokat is előadta, amelyeket hatalmas ováció kísért.

Rosszullét miatt leállt a koncert

A műsorban vendégelőadók is szerepeltek, így például Signo és Majré is. A 21 című dal közös előadása során a közönség is együtt énekelte a számot. A Lej című dal Lil Frakkal közös előadása során a terasz majdnem leszakadt az ugrálástól.

A Várnék című slágert Azahriah nélkül adta elő, de a közönség így is lelkesen énekelte.

Sajnálatos módon a koncert során egy rajongó lett rosszul, aki több mint húsz órája várakozott a helyszínen, hogy jó helyen állhasson. Dzsúdló azonnal leállította a koncertet, és csak akkor folytatta, amikor meggyőződött arról, hogy minden rendben van.

Sikítás, sírás, nevetés

A koncert egy igazi ünnepség volt, ahol Dzsúdló is kiöltözött az alkalomra. A fiatalok nagy számban képviseltették magukat, és a hangulatot a technika is fokozta a ritmusra fellobbanó tűzzel, a ledfallal és a füsttel. A helyszín zsúfolásig megtelt, a teraszokra is minden jegy elkelt.

Dzsúdló végigpörögte az estét, és a közönség minden ismertebb dalát hallhatta, mint például a Hiszti, az Unom, a Keringő, a Tavaly télen, a Bálnák vagy a Spanom. A rajongók elégedetten távozhattak a koncert után.

(Borítókép: Dzsúdló. Fotó: Papajcsik Péter / Index)